Horecameubels op maat voor Nieuw Allardsoog

Nieuw Allarsoog is een landgoed in Bakkeveen, waar je terecht kunt om te confereren en recreëren. Het landgoed beslaat 14 hectare en staat middenin de natuur. De eigenaren van Nieuw Allardsoog vinden de natuur belangrijk en laten dat in de inrichting van hun verschillende panden terugkomen.

Houten etagères voor ontbijt- en lunchbuffet

Ruim een jaar geleden trok Nieuw Allardsoog bij ons aan de bel. Voor het ontbijt- en lunchbuffet wilden zij een andere manier om hun broodjes op te presenteren, dan hoe zij dat tot die tijd deden. Wij ontwierpen naar aanleiding van hun vraag inklapbare houten etagères met planken. Doordat de etagères inklapbaar zijn nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze heel handig in gebruik. Inmiddels zijn de houten etagères bij ons verkrijgbaar in verschillende maten, met vier, zes of acht planken. Deze etagères zijn uitermate geschikt voor restaurants of hotels.

Op maat gemaakte meubels

Nieuw Allardsoog bleek tevreden over onze producten, want dit jaar kwamen ze bij BBT-planken terug. Er stond een grote verbouwing van het restaurant in de planning en wij werden gevraagd om nieuwe buffettafels, buffetkasten en wijnkasten te maken voor het restaurant. Een project dat we met beide handen aangegrepen hebben! Na in gesprek te zijn geweest over de wensen van Nieuw Allardsoog hebben wij de kasten ontwerpen, op maat gemaakt en geplaatst in het vernieuwde restaurant.

Nieuwe houten vloer

Naast het op maat maken van de horecameubels hebben we ook de nieuwe houten vloer in het nieuw aangebouwde deel van het restaurant mogen leggen. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Neem dan eens een kijkje bij Nieuw Allardsoog!