Onze Werkwijze

Leuk dat je benieuwd bent naar hoe wij onze producten maken! Bij BB&T Planken maken we onze producten op ambachtelijke wijze. Dit betekent dat wij onze producten met de hand maken en gebruik maken van natuurlijke materialen. Het eindresultaat is een duurzaam product waar je jarenlang plezier van kunt hebben!

Wij maken iedere tapasplank of broodplank, ieder meubel en iedere tas met de hand. Ieder product is daardoor uniek!

Wij maken voor onze planken gebruik van verschillende houtsoorten, zoals hout van de iep, eikenhout, walnoothout of hout van de esdoorn. Dit hout wordt behandeld met druivenpitolie of beits, zodat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Om de plank helemaal af te maken is het mogelijk om je bedrijfslogo, beeldmerk, een naam of een tekst te laten graferen of laseren in het hout. Leuk als cadeau of relatiegeschenk, maar ook enorm leuk als je in je eigen restaurant gerechten op een plank serveert!

Naast planken en meubels maakt BB&T ook tassen, portemonnees en andere accessoires. Ook deze worden met de hand gemaakt, waardoor iedere tas of portemonnee een uniek product wordt. Voor onze tassen en accessoires maken wij gebruik van koeienleer/koeienhuid.

Wij maken ook op maat meubels. Daarbij valt te denken aan (tuin)tafels en banken. Wij gaan graag in gesprek om het meubel van je dromen te maken!