BB&T Horeca

Speciaal voor de horeca maken wij op bestelling de mooiste houten serveerplanken, tapasplankjes, menukaarten, etagères en nog veel meer. Onze ambachtelijke producten passen goed bij de sfeer van onder andere bakkerijen, slagerijen, hippe en trendy eetcafé‘s, restaurants, lunchrooms, B&B’s en hotels. Het is mogelijk om een naam of logo van je bedrijf op de producten te laten graferen of laseren. Neem daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle planken naar wens

Ons werk is maatwerk. Of je dus op zoek bent naar één tapasplankje of honderd serveerplanken voor je gehele restaurant of hotel, wij maken je planken graag naar wens. Hierbij denken we graag met je mee. Wil je bijvoorbeeld schaaltjes of glazen serveren op een plank maar ben je bang dat deze gemakkelijk van de plank af zullen vallen? Wij kijken dan of uitsparingen een goede oplossing voor je zijn of dat de plank misschien iets anders behandeld moet worden.

Voor in de keuken maken wij ook planken met geïntegreerd magnetisch materiaal waar je je koksmessen aan op kunt hangen.

Onze planken behandelen we doorgaans met een voedselveilige olie: druivenpitolie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over voedselveiligheid.

Houten menukaarten

Ben je op zoek naar een stoere, robuuste menukaart die tegen een stootje kan? Een houten menukaart met daarin je eigen logo gelaserd is een echte eyecatcher! De leren afwerking maakt het geheel helemaal af. Wedden dat je veel complimenten zult krijgen over je menukaart, ongeacht wat je nou eigenlijk serveert? Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Horecameubels

Naast borrelplankjes, serveerplanken en menukaarten maken we ook zelf meubels die geschikt zijn voor in de horeca. Hierbij valt te denken aan tafels, barkrukken, loungebanken en luxe vuurtafels. Ook kunnen wij de complete inrichting van uw horecagelegenheid verzorgen.

Horecavloeren

Houten vloeren leggen doen we ook! We hebben veel ervaring met het leggen van houten vloeren in horecagelegenheden. Laat je gerust eens informeren over de mogelijkheden.

Eikenhouten Verhogers voor Infused Water Containers – vanaf €75,00

Deze eikenhouten verhogers voor infused water containers zijn een ware eye-catcher voor je buffet. Ze zijn gemaakt vanaf 6,5 cm dik eikenhout en behandeld met een ultra matte lak.
De verhogers voor de water containers zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Prijs vanaf €75,00.

Deze unieke eikenhouten buffet verhogers zijn behandeld met een ultra matte lak, ze zijn in elke gewenste maat te leveren. Prijs vanaf €69,00. De maat van de getoonde buffet verhoger is 40x28x10 cm.

Deze unieke buffet verhogers zijn gemaakt van eikenhout en behandeld met een ultra matte lak. Het frame is gemaakt van staal en gepoedercoat in ral 9005 (gitzwart). De buffet verhogers zijn in iedere gewenste maat te maken.
Het stalen frame kan in diverse ral kleuren gepoedercoat worden. De prijs is vanaf €175,00 ex btw per stuk. De maat van getoonde set is 55x35x5 55x35x8 55x35x15.

Plank met geïntegreerd magnetisch materiaal voor horeca of thuis.