BBT-planken voor de horeca

Nederlanders zijn terrasliefhebbers. Zodra de eerste zonnestralen achter de wolken vandaan komen stromen de terrassen in de steden, aan het water en langs fietsroutes direct vol. Nederlanders zijn bovendien goede borrelaars. Alleen maar een kopje koffie drinken? Nee hoor, urenlang een tafeltje bezet houden op het terras en de hele middag genieten van allerlei lekkers is er eerder bij!

Als je in de horeca werkt dan werk je hard in de zomer. Hollen, rennen, vliegen, alles om de klant op zijn wenken te bedienen. Gasten moeten het naar hun zin hebben en verleid worden om nog wat langer te blijven zitten op jouw terras. Die enkele gast die alleen maar wat komt drinken moet zich halverwege het glas bedenken en alsnog borrelhapjes of tapas bestellen! Maar hoe verleid je die gast om nog wat langer te blijven zitten en meer te bestellen?

Presentatie is alles!

Natúúrlijk gaat het om je product. Voorop staat dat je eten- en drinkenswaren op temperatuur en van goede kwaliteit moeten zijn. Maar daarna gaat het om presentatie. Hoe presenteer je je product? Serveer je je koffie in een simpel wit kopje met een ijzeren lepeltje of serveer je je koffie in handgemaakte aardewerken koppen, voorzien van een klein koekje of chocolaadje?

Ook de presentatie van je borrelhapjes en gerechten verdienen de nodige aandacht. Een mooie plank met daarop je amuses, worstjes of stokbrood doet zoveel beter aan dan een bordje (of erger nog, een plastic bakje!) waar je product achteloos op neer gekwakt lijkt te zijn. Met een mooie plank zal je je gast direct verrassen. Wedden dat je gast roept: “Dat ziet er lekker uit?”

Wist je dat een goede presentatie van je producten aanstekelijk werkt? Wanneer klanten op je terras zien dat iemand anders één van je producten bestelt en zien dat er op een prachtig verzorgde plank geserveerd wordt, dan is een gast eerder geneigd om ook datzelfde product te bestellen, dan wanneer er weinig aandacht aan een product is besteed.

Presentatie van grotere hoeveelheden

Bestelt een gast borrelhapjes of stokbrood voor tien personen? Dan is een mooie houten etagère ook een goede manier om je producten op te serveren!

Kijk hier voor ons assortiment met serveerplanken.
Kijk hier voor ons assortiment met tapasplanken.
Kijk hier voor ons assortiment broodplanken.
Kijk hier voor ons assortiment olijvenplanken.
Kijk hier voor onze lunchkaarthouders.
Kijk hier voor onze lunchplanken.

Planken voor de horeca kunnen wij in overleg in grote getalen leveren. Ook leveren wij houten lunchkaarthouders, houten menukaarten en kunnen wij meubels en vloeren leveren voor de horeca. Klik hier voor meer informatie.

buitenkeuken