BB&T Planken

Unieke Ambachtelijk Gemaakte Kerstpakketten

Ook dit jaar ben je bij BB&T Planken weer aan het juiste adres voor een mooi, handgemaakt en duurzaam kerstpakket!

BB&T Planken biedt een aantal verschillende soorten planken aan als kerstgeschenk. Broodplanken, tapasplanken, olijvenplanken, lunchplanken, noem maar op. Sommige planken hebben uitsparingen om schaaltjes of glazen in neer te zetten, andere planken hebben een leren handvat voor een stoer effect. Onze planken worden gemaakt van inlands eiken en worden behandeld met een voedselveilige olie. Een plank is dus een duurzaam cadeau waar je nog jaren plezier van kunt hebben!

Tezamen met een flesje kruidenbitter, een kaasje, droge worsten of andere versnaperingen voor bij de borrel maak je van de planken van BB&T Planken een mooi kerstgeschenk voor je medewerkers of zakenrelaties. Het is ook mogelijk om het logo van je bedrijf op een plank te laten laseren of graveren. Erg leuk als geschenk voor zakenrelaties!

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Vul het contactformulier hieronder in of:

Bel of WhatsApp: 06-46723448

Omdat onze producten met de hand gemaakt worden is het van belang om tijdig uw wensen aan ons door te geven, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw kerstpakketten en kerstgeschenken ruim voor 24 december bij uit afgeleverd worden!

Ja, ik wil meer informatie over de kerstpakketten van BB&T Planken

1 + 2 = ?