Duurzaam kerstgeschenk: planken van BB&T!

Je medewerkers werken dag in, dag uit, hard voor je zaak. Waardering krijgen ze natuurlijk in de vorm van hun salaris en soms een compliment. Toch wil je als werkgever ook wat extra’s voor je werknemers doen. Omdat ze zich zo hard voor je bedrijf inzetten maar ook gewoon omdat je het als werknemer leuk vindt om je werknemers in het zonnetje te zetten. En bovendien: iedereen weet dat gelukkige werknemers productieve werknemers zijn! Je medewerkers een handje helpen op weg naar geluk is daarom altijd een goed idee.

Het jaar 2017 gaat als een sneltrein aan ons voorbij. We zijn inmiddels alweer september! In september zijn veel bedrijven op zoek naar een passend kerstgeschenk voor hun medewerkers. De afgelopen jaren hebben wij verschillende kerstgeschenken mogen maken voor verschillende bedrijven. Voor ons zijn dat leuke projecten om te doen. Wij zien voor ons hoe werknemers hun kerstpakket meenemen naar huis, daar deze uitpakken en met blijdschap onze brood- of hapjesplanken uitpakken. Onze planken moeten daarom perfect zijn. Alhoewel, perfect? Al onze planken maken we met de hand én we werken met hout; imperfect is daarom soms zelfs nog mooier dan helemaal perfect!

BB&T Planken biedt een aantal verschillende soorten planken aan als kerstgeschenk. Broodplanken, tapasplanken, olijvenplanken, lunchplanken, noem maar op. Sommige planken hebben uitsparingen om schaaltjes of glazen in neer te zetten, andere planken hebben een leren handvat voor een stoer effect. Onze planken worden gemaakt van inlands eiken en worden behandeld met een voedselveilige olie. Een plank is dus een duurzaam cadeau waar je nog jaren plezier van kunt hebben!

Tezamen met een flesje kruidenbitter, een kaasje, droge worsten of andere versnaperingen voor bij de borrel maak je van de planken van BB&T Planken een mooi kerstgeschenk voor je medewerkers of zakenrelaties. Het is ook mogelijk om het logo van je bedrijf op een plank te laten laseren of graveren. Erg leuk als geschenk voor zakenrelaties!

Een ander leuk kerstgeschenk is een handgemaakt dienblad van BB&T Planken. Dit dienblad is in verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste maat (S) is 29 x 20 centimeter en kost €35,00 per stuk. De M is 40 x 26 centimeter en kost €55,00. Het grootste dienblad (L) is maar liefst 52 x 29 centimeter en kost €75,00. S en M zijn gemaakt van walnoot, manzonia en eikenhout.

Naast de handgemaakte dienbladen bieden wij ook handgemaakte schalen aan die wellicht meer geschikt zijn als kerstcadeau voor een dierbare. Deze schalen zijn eveneens gemaakt van walnoot, manzonia en eikenhout. De rechthoekige schaal met leren handvat is 45 x 32 centimeter en kost €125,00. De ronde schaal heeft een doorsnee van 36 centimeter en kost €105,00. Deze schalen worden behandeld met een voedselveilige zeep. Er is keuze uit naturel of wit.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op. Omdat onze producten met de hand gemaakt worden is het van belang om tijdig uw wensen aan ons door te geven, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw kerstpakketten en kerstgeschenken ruim voor 24 december bij uit afgeleverd worden!